PALVELUITAMME

Hälytysvalvonta palvelut

Vartiointiliikkeen päivystäjä valvoo asiakkaiden hälytysjärjestelmien ja LVI-järjestelmien lähettämää tietoa. Hälytyksen tullessa aloitetaan toiminta ennalta sovittujen ohjeiden mukaan.
 

Järjestyksenvalvojat

Ravintolaturvallisuus: valvotaan ravintolan yleistä järjestystä, huolehtien samalla asiakkaiden viihtyvyydestä, sekä henkilökunnan turvallisuudesta.
 

Piirivartiointi

Vartiointiliikkeen piirivartija kiertää asiakkaan tiloissa lukitus- ja tarkastuskäyntejä sovittujen ohjeiden mukaisesti. Tavallisuudesta poikkeavista asioista vartija raportoi työnantajaansa ja asiakkaan yhteyshenkilöä.
 

Turvatekniikka

Myymme, asennamme ja huollamme hälytysjärjestelmiä ja kameravalvontajärjestelmiä. Vuokraamme mm. ( Yepson ) langattomia paikannus-ja hätäkutsupainikkeita.
 

Myymäläturva

Myymälävartija tai kiertävä myymälävartija tekee asiakkaan myymälätiloissa kierroksia ennalta sovitun määrän aukioloaikana. Myymälähenkilökunta voi hälyttää vartijan paikalle tarvittaessa.
 

Paikallisvartiointi

Teollisuuden, rakennustyömaiden yms. asiakaskohteiden vartiointi, niin että vartija on kohteessa paikalla jatkuvasti vartioiden kohteen sisä- ja ulkotiloja.
 

Yksityisetsiväpalvelut

Rikosten paljastaminen, sisäisen hävikin tutkinta, uskottomuustapausten tutkinta, työntekijöiden taustatutkimukset.